Таксі Uklon, “герої” чиновники та можливе легальне ухилення від відповідальності за порушення комендантської години

Таксі Uklon, “герої” чиновники та можливе легальне ухилення від відповідальності за порушення комендантської години

Якщо єдина компанія  Uklon дістане дозвіл на перевезення на таксі під час комендантської години –  це буде свідченням повної деградації окремих органів влади та мерів міст, можливо черговим прикладом корупції та протиправних дій окремих чиновників. Такий випадок стане яскравим прикладом повного беззаконня та свавілля окремих чиновників, це стане яскравим прикладом повного нехтування українським законодавством, може призвести до повного беззаконня в Україні та може стати початком розвалу єдиного державного законопорядку в Україні!!!

Український сервіс таксі Uklon досяг попередніх домовленостей із владою у Львові про відновлення роботи під час комендантської години.

Про це розповів співзасновник компанії Uklon Дмитро Дубровський під час заходу, організованого спілкою Diia.City United, передає галузеве видання dev.ua.

“У Львові ми вже подали запити і в міську адміністрацію, і у військову, щоб повернути сервіс у комендантську годину. Ми вже отримали певні погодження. Найімовірніше найближчим часом у містах на Західній Україні ми почнемо знову вмикати роботу в комендантську годину”, — розповів Дубровський.

Він висловив сподівання, що позитивні рішення про відновлення роботи служби таксі в комендантську годину також можуть бути ухвалені місцевою владою Києва, Дніпра, Одеси( https://www.epravda.com.ua/news/2024/10/21/720830/ ).

 Отже, В деяких українських містах планують відновити роботу таксі під час комендантської години – але чомусь не для всіх компаній таксі а тільки для одніє компанії Уклон

 “Якщо Uklon дістане дозвіл на перевезення під час комендантської години, то це порушуватиме рівність конкуренції серед бізнесу,  стане поганим дзвінком для України як для правової держави. Якщо держава вважає таксі стратегічною галузею , то треба дозволити всім компаніям працювати вночі, і в першу чергу легальним перевізникам!” – заявив Голова Української таксомоторної асоціації Андрій Антонюк в ефірі Громадського радіо.

Фахівець зазначає, що дозвіл на перевезення під час комендантської години окремій компанії в обхід діючих законів викликає багато запитань: хто має бути водієм ; як вони зроблять перепустки; чому звичайний громадянин не може вийти на вулицю вночі, а якщо їде в таксі Uklon, то може; чому на таких машинах немає розпізнавальних знаків тощо(https://hromadske.radio/podcasts/603-700-km/taksi-u-komendantsku-hodynu-chomu-ideia-ryzykovana ).

 При цьому Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт № 10195 про адміністративну відповідальність за порушення комендантської години.

    Всім громадянам та всьому легальному бізнесу Закон та штрафи за порушення комендантської години?  а Уклону хочуть дозволити наплювати на законодавство та ексклюзивно надати право заробляти гроші під час комендантської години?

Всім громадянам та всьому легальному бізнесу Закон та штрафи за порушення комендантської години?  а Уклону хочуть дозволити наплювати на законодавство та ексклюзивно надати право заробляти гроші під час комендантської години?

Шановні представники ЗМІ та громадськості просимо Вашої допомоги розібратися в даному питанні:

  •  Чи вважаєте Ви що якийсь мер чи чиновник без можливого порушення законодавства чи можливих корупційних дій може надати ексклюзивне право якійсь одній компанії заробляти гроші під час комендантської години ?
  • Як Ви уявляєте собі цю картину? Як Ви уявляєте як це виглядає юридично? Для всіх діють закони та штрафи за порушення комендантської години?

 Але вауууу (ноухау  деяких українських мерів та чиновників) , Ви можете заплатити якійсь “улюбленій” мером чи чиновником єдиній компанії таксі і на Вас (ну і звичайно на “улюблену” мером чи чиновником єдину компанію таксі) не діють ні закони та ні штрафи України(в тому числі за порушення комендантської години)?

  • Коли з’являться наступні “улюблені” мером чи чиновником єдині компанії монополісти на яких не будуть діяти ні закони та ні штрафи України(в тому числі за порушення комендантської години: єдина кав’ярня монополіст на Хрещатику в Києві чи на Площі Ринок у Львові , єдиний ресторан монополіст Києва або Львова і тд ? Коли?
  • Що ще? Які ще геніальні чи ідіотські ідеї можливі в головах окремих чиновників корупціонерів?

Присоединись к нам на:
Facebook
Twitter