У ЛЬВОВІ 50-РІЧНИЙ ВОДІЙ ТАКСІ РАПТОВО ПОМЕР ЗА КЕРМОМ

Сьогодні, 14 січня, о 07:40 на вулиці Любінській біля Будинку меблів 50-річний водій автомобіля «Kia Soul» раптово помер під час руху. Виїхавши на зустрічну смугу руху, а тоді на тротуар, автомобіль зупинився. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Як Tvoemisto.tv стало відомо зі слів очевидців, за кермом був водій таксі «Royal Club». Некерований транспортний засіб виїхав на зустрічну до зупинки громадського транспорту «Будинок меблів». Постраждалих внаслідок події немає.

На місці ДТП працювали слідчі, а тіло водія скерували на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.  

Свідки події також зазначають, що на вулицях сьогодні дуже слизько. Через мокрий сніг та ожеледицю водіям радять бути обачнішими на дорогах. 

Присоединись к нам на:
Facebook
Twitter

Следующая новость

Таксисти не проти РРО, бо сподіваються отримати простіші умови на ринку, - голова Асоціації

Депутати монобільшості обіцяють до кінця січня зареєструвати законопроєкт про обов’язкове використання таксистами реєстраторів розрахункових операцій. А самі таксисти не проти нововведень.  Про це в коментарі «Еспресо.Захід» заявив голова Всеукраїнської таксомоторної асоціації Андрій Антонюк. Він каже, що таксисти, які працюють легально, охоче встановлюють в автомобілях РРО. Однак «легалів» зовсім небагато. «У нас легальних […]