У Харкові водій Uklon нібито пив шампанське за кермом і заявив, що спить три години на добу. Відео

У Харкові таксист служби Uklon заявив пасажиркам, що його зміна на момент поїздки тривала вже 27 годин. Він також сказав, що спить лише три години на день.

Крім того, за словами очевидиць, чоловік нібито пив алкоголь та курив за кермом. Відео з автомобіля таксі опублікували у місцевому Telegram-каналі «Харків 1654»

Повідомляється, що інцидент стався у суботу, 1 січня, близько 11 ранку. За поїздку із водієм люди заплатили 210 гривень.

Зазначимо, що на відео потрапила лише частина розмови пасажирок із таксистом про те, що він працював понад добу поспіль. Про те, що він нібито після кожної поїздки робив ковток із пляшки з шампанським, відомо лише зі слів дівчат, яких він віз, доказів цього немає.

Джерело

Присоединись к нам на:
Facebook
Twitter

Следующая новость

Водій Bolt вивалив свою "гідність" перед переляканою пасажиркою

У Харкові дівчина викликала таксі, а в результаті опинилася один на один зі збоченцем в замкненому автомобілі. Про це розповіли в телеграм-спільноті «чорний список». «Харків’янка замовила таксі в службі Bolt, водій виявився онаністом. Техпідтримка не відповідає більше доби», — пишуть автори повідомлення. Вони також опублікували текст листування постраждалої зі службою […]