Uber купує британську технологічну Autocab

Це розширить присутність американської компанії в Британії.

Американська Uber Technologies оголосила про придбання британської технологічної компанії Autocab, яка продає програмне забезпечення для бронювання і оренди авто приватним компаніям.

Як повідомляє Reuters, угода розширить присутність Uber в Великобританії і дозволить компаніям, які надають послуги таксі і приватним компаніям з оренди автомобілів, що використовують програмне забезпечення Autocab, розширюватися, «щоб запропонувати більше можливостей для отримання прибутку місцевим водіям».

Uber заявляє, що придбання Autocab дозволить зв’язати людей, які відкривають додаток Uber в місцях, де ця послуга недоступна, з іншими операторами в Британії.

Компанії не розкривають суму угоди і не надають більш докладної інформації про неї.

«Autocab успішно працює з операторами таксі і приватними операторами оренди по всьому світу більше 30 років, і Uber може багато чому навчитися на його досвіді», – зазначили в Uber.

Крім того, Uber буде шукати додаткові способи збільшення доходів, пов’язані з платформою послуг, наприклад доставкою їжі.

Uber постраждала від різкого падіння кількості користувачів цього року після того, як пандемія COVID-19 змусила водіїв і клієнтів залишатися вдома. Компанія повідомила, що в квітні через карантинні  заходи поїздки скоротилися приблизно на 80%.

Нагадаємо: Uber дозволила співробітникам за бажанням продовжити роботу з дому до червня 2021 року. Компанія також пообіцяла видати кожному співробітнику по $500 на облаштування домашнього офісу.

Джерело

Присоединись к нам на:
Facebook
Twitter

Следующая новость

Водитель Uber обокрал клиенту на 2700грн

Клиентка Uber была ограблена на сумму 2700грн, инцидент произошел 5-го Августа 2020. Из Facebook пострадавшей Инны Стародуб Здравствуйте Водитель такси Убер приехал вместо указанного адреса Чоколовский бульвар на улицу Антонова в г Киеве. По адресу озвученому в эл.квитанции никакого товара не завозилось После этого скрылся с продуктами на сумму 2700грн. […]