Uber запускає в Україні нову опцію оплати поїздок

Сервіс Uber в партнерстві з Visa запускає в Україні нову опцію оплати поїздки.

Сервіс виклику таксі Uber вводить для українських користувачів новий спосіб оплати поїздок з назвою Uber Cash. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Запущена в партнерстві з Visa опція являє собою платіжний баланс в гривні, який користувачі зможуть поповнювати банківською картою в додатку Uber. Кошти на рахунку Uber Cash можна використовувати за потреби для оплати поїздок у всіх сервісах Uber в Україні (від економічних UberX і Shuttle до преміального Black).Читайте також:  Категорія XL. Сервіс Bolt запускає авто на шість і більше посадочних місць

«За допомогою Uber Cash ми прагнемо продовжити зростання безготівкових розрахунків у всіх продуктах Uber і запропонувати користувачам новий спосіб оплати, який легко контролюється, зручний і надійний», — зазначив Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі Георгій Соколянський.

Баланс Uber Cash є безстроковим. Нова опція поки доступна тільки користувачам Uber в Україні, які додали карту Visa як спосіб оплати до свого облікового запису та оновили версію додатка Uber до новітньої версії.

Присоединись к нам на:
Facebook
Twitter

Следующая новость

Еще одно ДТП с Uber

В Киеве, на Проспекте Победы 45, произошло очередное ДТП с Uber. Skoda Fabia AA4154HH (vin TMBEC45J2DB501696)